Hold dit selskab hos Villa Dining

Står du over for en rund fødselsdag, et sølvbryllup eller en anden stor begivenhed? Hos Villa Dining kan du og dine gæster se frem til at nyde nordiske gourmetoplevelser i hjemlige og hyggelige omgivelser.

”1000 tak for en skøn aften hos Villa Dining. I levede så meget op til vores forventninger. Maden var ubeskrivelig, og vores gæster kunne næsten ikke få armene ned. De roste ikke bare maden, men også den søde betjening.” Dorte, sølvbryllup hos Villa Dining.

Et selskab der ikke sprænger budgettet
Hos os betaler I fast pris for en komplet gourmetoplevelse, der både inkluderer snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt. På den måde kan du være sikker på, at du ikke kommer til at overskride budgettet – prisen er fast og alt inklusive.

”Vi besøgte Villa Dining i forbindelse med vores datters 18 års fødselsdag. Konceptet med at alle får samme menu fungere fantastisk, og den tilhørende vinbar er et genialt koncept. Vi havde endda en veganer med i selskabet som fik sin egen tilsvarende lækre menu. Det bliver ikke sidste gang.” Christian, fødselsdag hos Villa Dining.

Ikke kun til selskaber
Villa Dining danner de perfekte rammer om alle livets store begivenheder, om det er glædelige sammenkomster såsom runde fødselsdage, bryllupper eller konfirmationer, eller om familien samles under mere triste omstændigheder som f.eks. ved en begravelse, så hjælper vi med alt fra A til Å.

Den storslåede patriciervilla på Grenåvej i Risskov har plads til dit selskab, uanset om I vil have et lille privat lokale, eller om I samler en større antal spisende gæster i restauranten. Derfor har vi også lokalerne, hvis I skal holde konference eller møde med dit arbejde. Læs mere om mulighederne her.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker du et uforpligtende tilbud på et privat arrangement, så kontakt Villa Dining på tlf.: 86 17 70 88 eller e-mail: info@villadining.dk

Nysgerrig for at se menuen?
Menuen skifter hver fjerde uge, men du kan se den nuværende menu herunder.