Velkommen til Villa Dining

Hos Villa Dining har vi fundet på et vidunderligt madkoncept, som handler om suveræn mad og drikke… og hygge ikke mindst! Vi tilbyder to forskellige menuer, Guldmenuen og Sølvmenuen. Guldmenuen serveres alle dage, mens Sølvmenuen fås mandag til torsdag.

Med Guldmenuen får du hele Villa Dining-pakken med snacks, appetizer, aperitif og tre fantastiske retter. Hertil kommer en perfekt tilpasset vinmenu, særligt udvalgt til aftenens skønne middag, og vinbaren er ad libitum. Vi slutter aftenen af med kaffe og avec og lidt til den søde tand.

Guldmenu mandag til torsdag: 649 kr.
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 799 kr.

For at det hele kan lade sig gøre til denne attraktive pris, åbner Villa Dining dørene for gæster, der skal have Guldmenuen kl. 18.00, og lukker igen kl. 21.30, med undtagelse af fredag og lørdag, hvor vi lukker kl. 22.00.

Sølvmenuen serveres mandag til torsdag og indeholder snacks, forret, hovedret og dessert. Drikkevarer købes ved siden af menuen. Vi slår dørene op til Sølvmenu-gæster kl. 18:00 og lukker igen kl. 21:30. Du får Sølvmenuen for kun 389 kr.

Byens Bedste Restaurantoplevelse 2013, 2014 og 2015

De aarhusianske gourmetelskere har stemt Kähler Villa Dining ind som Byens Bedste Restaurantoplevelse hele tre år i træk – i både 2013, 2014 og 2015 vandt vi den prestigefulde pris. De danske madanmeldere er enige med gæsterne og giver op til flere femstjernede topanmeldelser af Kähler Villa Dining.

Nordisk gastronomi & design i skøn forening

Et besøgt hos Villa Dining minder på mange måder som en dejlig middag hjemme hos gode venner. I døren bliver du budt hjerteligt velkommen og derefter vist gennem stuerne i den smukke, gamle patriciervilla. Ved dit bord kan du læne dig tilbage i bløde og behagelige designermøbler, mens du nyder stemningen af hjemlig hygge og smagen fra de udsøgte, nordiske gourmetretter. Guldmenu-gæsterne må frit forsynes sig med vin fra vinbaren, hvilket kun øger den dejligt uformelle stemning og følelsen af hjemlig hygge.

En del af noget større

Villa Dining er en del af Danish Design Restaurants, som også omfatter Spisesalon og Nordisk Spisehus. Sammen med de andre restauranter sigter vi efter at give gæsterne en unik oplevelse, hvor design og mad smelter sammen i skøn forening og giver en uforglemmelig oplevelse. Læs mere om Danish Design Restaurants.