Restaurantanmeldelser – Vi takker for de rosende ord!

Villa Dining har fået en rigtig flot modtagelse af både gæster og anmeldere. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at byde endnu flere gæster indenfor i patriciervillaen til moderne men også historierige madoplevelser. Er du nysgerrig efter, hvad andre synes om vores helaftenskoncept til kun 599 kr. inkl. drikkevarer, kan du i nedenstående anmeldelser få indblik i, hvordan en aften forløber hos Villa Dining.

Anmeldelser af Villa Dining

Villa Dining vinder Tripadvisor-pris 2020
Villa Dining er blevet tildelt Tripadvisor’s anmelderpris Traveler’s Choice Best of the Best 2020. Prisen bliver kun uddelt til 10% af restauranterne på Tripadvisor og sker på baggrund af gæsteanmeldelser i hele 2019.
Juli 2020.

Bedste anmeldte restaurant i Aarhus i januar 2020
Villa Dining ligger nummer 1 på listen over de bedste anmeldte restauranter i Aarhus i januar 2020! Opgørelsen er lavet af bookingportalen DinnerBooking og er baseret på over 20.000 gæsteanmeldelser. Hos Villa Dining er vi pavestolte over de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra vores gæster, og ikke mindst den flotte placering vi har fået i Danmarks næststørste by!
Januar 2020.

Flot anmeldelse i Jyllands-Posten
“Kähler Villa Dining i Aarhus har et gennemtænkt koncept og leverer enkel velsmag til billige priser i hyggelige omgivelser.” Sådan skriver Jyllands-Posten i deres seneste anmeldelse af Kähler Villa Dining.
8. oktober 2017.

Nomineret til Byens Bedste Spisested til Prisen 2016
For fjerde år i træk er Kähler Villa Dining nomineret til AOA-prisen “Byens Bedste Spisested til Prisen.” Vi er utroligt stolte over at være blandt de fem spisesteder i Aarhus, som byens borgere har peget på som deres personlige favorit!

5 funklende stjerner i Århus Stiftstidende
Du kan glæde dig til en fem-stjernet gourmetoplevelse, næste gang du besøger Kähler Villa Dining. Vi har haft besøg af Århus Stiftstidendes madanmelder, og han giver fem funklenede stjerner og skriver i begejstrede vendinger om Kähler Villa Dining:

“Lad det være sagt med det samme: Man får virkelig meget for pengene.”

“Kan man overgive sig til konceptet, har man ikke desto mindre udsigt til en særdeles vellykket omgang til en bemærkelsesværdig lav pris.”

8. juli 2016.
Læs hele anmeldelsen

5 flotte stjerner i Jyllands-Posten
Vi går rundt med et stort smil på læben, efter at have læst Jyllands-Postens anmeldelse af Kähler Villa Dining. I anmeldelsen står blandt andet:

“Kähler Villa Dining har udviklet sin egen udgave af fællesspisning. Man kan vælge mellem sølv og guld og kan roligt gå efter den dyre løsning. Den er pengene værd, og man bliver ikke overrasket, når man betaler.”

“Ved hovedretten viste køkkenet igen, hvor flot en tallerken kan anrettes, hvis man er til “more is less”-princippet. Det var en nærmest kunstnerisk anretning.”

“Hele aftenen blev vi betjent af kompetente og storsmilende tjenere, der gjorde deres til at hygge om gæsterne.”

“Fem stjerner for den gyldne middag i villaen og en anbefaling. Prøv selv.”

24. november 2015.
Læs hele anmeldelsen

Byens Bedste Restaurantoplevelse til Prisen 2015
Kähler Villa Dining er Byens Bedste Restaurantoplevelse til Prisen 2015! Vi er så pavestolte – især fordi det er tredje gang i træk, at vi vinder prisen som Aarhus’ bedste restaurant. Tusind, tusind tak til alle jer, kære gæster og gourmetelskere, som har stemt på os! Vi er meget taknemmelige, glade og stolte over hver eneste af jeres stemmer, og vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu flere gourmetoplevelser her på villaen i 2015 og 2016.

Østjydernes favorit i juli 2015
Over 2100 østjyder har bedømt deres restaurantbesøg i juli måned, og førstepladsen går til Kähler Villa Dining. Tusind tak for de positive tilbagemeldinger! Læs hele artiklen her

Aarhusianernes 3. bedste spisested
Over 11.000 gæster har bedømt deres restaurantbesøg i Aarhus i første halvdel af 2015, og Kähler Villa Dining ligger som nummer tre på listen over de allerbedste. Tusind tak til alle jer gæster, der har anmeldt os og givet os topkarakterer i kategorierne mad, betjening, stemning og værdi for pengene. Læs hele artiklen her

Gæsternes favorit i maj 2015
I maj måned var Kähler Villa Dining den restaurant i Aarhus med flest positive tilbagemeldinger på Dinner Booking. Det er vi utroligt stolte over, og vi takker alle gæster, der har sendt deres anmeldelse. Læs artikel om opgørelsen på Aarhus Update her

Bedst Gæsteanmeldte Restaurant i 2014
Østjyderne mener, at det er hos os, at man får den bedste gæsteoplevelse i hele Aarhus. Kåringen som Bedst Gæsteanmeldte Restaurant i 2014 kommer fra en spritny opgørelse over intet mindre end 25.000 brugeranmeldelser på Dinner Booking, der udpeger os, som intet mindre end gæsternes absolutte favoritrestaurant i Aarhus i 2014.

Byens Bedste Restaurantoplevelse 2014
Aarhusianerne har valgt Kähler Villa Dining som Byens Bedste Restaurantoplevelse For Pengene i 2014. Det er andet år i træk, at villaen er blandt Byens Bedste, og vi arbejder hver dag for at optimere og fastholde denne flotte position.

Aarhus’ nye gastronomiske webmagasin med fantastisk anmeldelse
Hos Kähler Villa Dining er vi meget stolte over den fine anmeldelse, vi har fået, efter Smag Aarhus har været på besøg. Her kan du læse lidt om deres oplevelse hos os:

”Jeg kunne glide ned i et blødt skind, og da pejsen bag mig et øjeblik efter blev tændt, var den hjemlige fornemmelse i hus. Vi kunne kigge os omkring og overalt på væggene finde gamle billeder af Kählers produktionsproces, ligesom det populære keramikfirmas nordiske produkter var nemme at spotte på alle borde i spisestuen. Det gamle og det nye, det traditionelle og det moderne smeltede sammen omkring os.”

“Man får ufatteligt meget for pengene på Grenåvej. I virkeligheden finder man i de færreste danske byer et sted, hvor man kan få så god mad og vin til så favorabel en pris.”

18.01.15
Læs hele anmeldelsen fra Smag Aarhus

Strålende anmeldelse fra Byens Spiseguide
Vi er meget stolte over den fine anmeldelse, vi har fået efter Byens Spiseguide har været på besøg i vores hyggelige patriciervilla. Her kan læse lidt om deres oplevelse i Kähler-villaen:

“På vores bord stod der snacks, nybagt brød, lidt sprødt med dip og den første lille ret. Det var økologisk ørred med stenbiderrogn, grønne, søde, syltede tomater, skyr, radiser og lidt dild. En flot, feminin omgang, som tog sig godt ud, og hvor de søde tomater tog meget af opmærksomheden. Stenbiderrognen var der ikke sparet på, selvom det blot var en appetizer vi var ude i.”

“Vores hovedret så meget nordisk ud. Den var rigtig flot anrettet og ingen tvivl om, råvarerne var danske. […] Kødet var sjældent mørt. Det var rosastegt og med en smule saft i. Saucen var i referenceklassen, uanset om smagen stammer fra det nordiske eller franske køkken. Ros til en stor og smuk servering.”

“Det er ikke så ofte, at vi oplever en så behagelig og diskret betjening. Ros til dem, og ikke mindst til restaurantchefen, Charlotte Ahrndt, som var en helt forrygende værtinde med et sjældent set overblik.”

13. maj 2014.
Læs hele anmeldelsen

Topanmeldelse i Gastro
Gastroanmelderen René Langdahl Jørgensen var svært imponeret, efter hans deltagelse ved Villa Supreme på Kähler Villa Dining.

René skrev blandt andet følgende i anmeldelsen:

“Jeg er nok et følsomt gemyt, men når mad er sat sammen så dygtigt, bygget op med konsistenser, aromaharmonier og umamidybde fra en michelangelo’sk hånd og vinen ved siden af er valgt så præcis og indsigtsfuldt, ja så får jeg tårer i øjnene.”

“Thorsten Schmidts mad er poesi, tryllekunst, separate enestående værker og sammen en serie, en helhed, vi aldrig har set lignende. En forestilling, så tæt på kokken at man kan røre ved ham og mærke varmen fra komfuret. Alt spiller i takt, vin, service, fortælling, regi… og jeg sover som et lille henrykt barn i bilen ved siden af min hustru på vej hjem.

Vi siger blot: tak for verdensklasse!”

Vi er meget glade og beæret over den flotte anmeldelse af vores restaurant.

10. juni 2013
Læs hele anmeldelsen fra Gastro

5 funklende stjerner i Jyllands-Posten
Fem stjerner fik Kähler Villa Dining tildelt af Jyllands-Postens madanmelder. De mange flotte og velsmagende detaljer i menu, indretning og betjening gav især anledning til begejstring:

…så snart frontdøren lukkede sig bag os en almindelig onsdag aften, trådte vi ud af regnvejret og ind i en forbedret virkelighed, hvor tjenerne tog sig af det våde overtøj og havde boblerne klar ved bordet foran kaminens ild (…) Da tjeneren oven i købet kom rundt med en lille vogn og skænkede en lille avec til stempelkaffen, måtte vi overgive os (…). Det store billede viste gedigent håndværk i flotte omgivelser med mange små ekstra oplevelser til en meget fin pris.

30. april 2013.
Læs hele anmeldelsen fra Jyllands-Posten