Hold nytårsaften i Risskov-villaen

Når I holder nytår hos Villa Dining, kan I se frem til en uforglemmelig helaftensoplevelse, hvor luksuriøse nytårsretter, fantastiske vine, smukke omgivelser og venlig betjening går op i en højere enhed.

Aftenens program

Vi tager imod jer i døren præcis kl. 17.30, og efter snacks og bobler til Dronningens nytårstale tager I plads i behagelige designermøbler og nyder en enestående nytårsmenu bestående af: Appetizer, forret, hovedret og dessert. Til menuen hører fri vinbar og kaffe med avec og sødt, og I får tilmed kokkenes egen kransekage med i hånden, når I går hjem for at feste videre kl. 22.00.

Da vi ønsker at kræse ekstra meget om vores gæster denne aften er pladserne til Villa Dinings nytårsarrangement begrænsede. Vil du være sikker på at få bord, så skynd dig at købe billet allerede i dag.

Nytårsmenuen

Snacks og bobler
Nydes mens vi sammen ser Dronningens nytårstale.

Appetizers
Små profiteroles med hummersalat og saltbagt rødbede. Østerscreme og maltflager. Saltet skinke med Arla Unikas friskost ”Loke.”

Forret
Fyldig hummerbisque med nytårstorsk krydret med dild og fennikelfrø. Hertil caviar og andre salte fiskeæg.

Hovedret
Kalvemørbrad med terrine af de bedste udskæringer fra kalven med trøffel og cognac. Hertil løg glaseret i æblecidereddike, pommes anna og legeret svampesauce.

Dessert
Dobbelt chokoladekage med hindbærgelé, ristede hasselnødder og små, røde kys.

Vin ad libitum
Du og dit selskab kan frit forsyne jer med hvide vine, røde vine og dessertvine fra den store vinbuffet. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et lækkert udvalg af saft og specialøl.

Kaffe & Sødt
Aftenen afsluttes med aromatisk kaffe og lidt sødt.

Avec
Du vælger frit mellem f.eks. cognac, rom eller bailys på vores velassorterede avec-vogn.

Pris pr. person ekskl. gebyrer: 1.295 kr.