Book bord til en skøn helaftensoplevelse

Book bord på Villa Dining og prøv det unikke koncept allerede i aften!

Når du planlægger et besøg her i restauranten, skal vi bede dig booke bord, da Villa Dining er et helaftenskoncept, hvor alle gæster kommer og går på samme tid. Vi starter aftenen præcis kl. 18.00 og siger mange tak for besøget kl. 21.30, med undtagelse af fredag og lørdag, hvor vi lukker kl. 22.00.

For at vi kan give dig og dit selskab en fuldendt gourmetoplevelse skal vi bede jer vælge enten Guldmenu eller Sølvmenu og lade jeres valg gælde for hele bordet. Husk at give besked, om du eller andre i selskabet ønsker en vegetarmenu eller er allergisk over for bestemte fødevarer.

Book bord til Kähler Villa Dining


Bliver du, eller andre i dit selskab, forhindret i at møde op den aften, I har booket bord, så giv besked i god tid og senest kl. 14.00 på bookingdagen på tlf. 86 17 70 88. Hører vi ikke fra dig, tillader vi os at opkræve fuldt beløb for det oprindelige antal gæster, du har booket bord til.

Der er masser af muligheder for særarrangementer og selskaber her i vores store patriciervilla. Ring på telefon 86 17 70 88 og få en uformel snak om mulighederne.

Gavekort
Gavekort kan købes hos Villa Dining i tidsrummet 14.00 til 17.00, eller efter aftale. For at få gavekortet tilsendt, kontakt os venligst på info@villadining.dk eller køb dit gavekort online her
Vær venligst opmærksom på, at det ikke længere er muligt at anvende gavekort udstedt ved Malling & Schmidt før september 2012.