Hold festen i Kähler-villaen

Står du overfor en rund fødselsdag, et sølvbryllup eller en anden festlig lejlighed? Hos Kähler Villa Dining kan du og dine gæster se frem til at nyde nordiske gourmetoplevelser i hjemlige og hyggelige omgivelser.

”1000 tak for en skøn aften hos Kähler Villa Dining. I levede så meget op til vores forventninger. Maden var ubeskrivelig, og vores gæster kunne næsten ikke få armene ned. De roste ikke bare maden, men også den søde betjening.” Dorte, sølvbryllup hos Kähler Villa Dining.

En fest der ikke sprænger budgettet
Hos os betaler I fast pris for en komplet gourmetoplevelse, der både inkluderer snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt. På den måde kan du være sikker på, at du ikke kommer til at overskride budgettet – prisen er fast og alt inklusive.

”Vi besøgte Kähler Villa Dining i forbindelse med vores datters 18 års fødselsdag. Konceptet med at alle får samme menu fungere fantastisk, og den tilhørende vinbar er et genialt koncept. Vi havde endda en veganer med i selskabet som fik sin egen tilsvarende lækre menu. Det bliver ikke sidste gang.” Christian, fødselsdag hos Kähler Villa Dining.

Ikke kun til selskaber
Den storslåede patriciervilla på Grenåvej i Risskov har plads til dit selskab, uanset om I vil have et privat lokale til 8, 10, 20 eller 40 personer, eller om I samler 135 spisende gæster i restauranten. Derfor har vi også lokalerne, hvis I skal holde konference eller møde med dit arbejde. Læs mere om mulighederne her.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker du et uforpligtende tilbud på et privat arrangement, så kontakt Kähler Villa Dining på tlf.: 86 17 70 88 eller e-mail: info@villadining.dk

Nysgerrig for at se menuen?
Menuen skifter hver fjerde uge, men du kan se den nuværende menu herunder.