Job hos Kähler Villa Dining

Nedenfor kan du se Kähler Villa Dinings aktuelle stillingsopslag – er der ikke et, der passer til din profil, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til info@villadining.dk.


Er du vores smukfest-medarbejder 2018?

Restaurant Kähler Villa Dining åbner en pop-up-restaurant på Smukfest – i kysselunden tæt ved Bøgescenen. Det bliver en madfest uden lige, og du kan være med!

Til at skabe stemningen hos Kähler Smuk Dining søger vi friske kokke, smilende tjenere, seje opvaskere og praktiske handymen og -kvinder.
Du vil få 2 eller 3 vagter fordelt i tidsrummet kl. 10.00-02.00 fra onsdag d. 9. august til søndag d. 12. august. For at indtjene din partout-billet skal du arbejde i alt 24 timer.

Vil du med på festival?
Send en ansøgning på e-mail: smukfest@designrestaurants.dk

Skriv tre linjer om dig selv, gerne lidt om dine kvalifikationer og evt. din erfaring med at arbejde på festival. Vedhæft gerne et vellignende foto af dig selv og husk at tilføje dit telefonnummer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De smukkeste hilsner
Teamet bag Kähler Smuk Dining


Dygtig kok søges til Kähler Villa Dining

“Kähler Villa Dining er min yndlingsrestaurant (…) Fantastisk mad og betjening (…) Meget anbefalelsesværdigt (…) “Vi kommer helt sikkert igen!” Sådan beskriver gæsterne et besøg hos Kähler Villa Dining i Risskov. Nu har du chancen for at blive en del af det anmelderroste køkken – vi søger en dygtig kok, som brænder for sit fag og som har lyst til at skabe gode gæsteoplevelser på hver eneste tallerken.

Konceptet hos Kähler Villa Dining er enkelt: Vi åbner dørene præcis kl. 18.30 og byder indenfor til en storslået gourmetaften, hvor gæsterne nyder snacks, appetizer, forret, hovedret, dessert, kaffe med avec og fri vinbar til blot 699 kroner. Med det gennemførte gourmetkoncept har vi vundet adskillige priser – Kähler Villa Dining er kåret som Byens Bedste Restaurantoplevelse til Pengene i både 2013, 2014 og 2015.

Vi har travlt, og vi løber stærkt, og derfor har vi brug for dig!

Hvem er du?
– Du er selvfølgelig uddannet kok
– Du er ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde
– Du ønsker at blive en del af og bidrage til et team af kreative kokke
– Du er indstillet på en hverdag med masser af fart på
– Du er nysgerrig, stabil og har let til smil

Hvad tilbyder vi?
– En stilling i et spændende og kreativt køkken
– Et dynamisk, ungt og fagligt stærkt team af kokke
– En plads i et køkken, hvor vi respekterer hinanden og holder en god tone
– Du bliver en del af en restaurantvirksomhed, hvor mulighederne er mange på sigt
– Du bliver desuden en del af Kählers succesfulde design- og gastronomikoncept, som de seneste år har vokset sig ind i danskernes bevidsthed, og som bliver forbundet med kvalitet og god stil
– Vi har ambitioner, og vi tør gå forrest – vil du med?

Stillingen er på fuld tid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Vi forventer, at du kan starte 1.juli 2018. Vi evaluerer løbende de indkomne ansøgninger og besætter stillingen, så snart vi finder den rette kandidat.

Ansøgning
Synes du, at jobbet lyder som noget for dig, så send et par ord om dig selv sammen med din ansøgning samt CV til job@designrestaurants.dk – skriv ”Kok til Kähler Villa Dining” i emnefeltet. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger, og vi glæder os til at høre fra dig!