Hold forretningmødet hos Kähler Villa Dining

Er du træt af kedelige og upersonlige konferencelokaler? Hold forretningsmødet hos Kähler Villa Dining! På førstesalen i den smukke villa finder du charmerende mødelokaler, konferencerum og private stuer i flere forskellige størrelser.

Villaens stemningsfulde mødelokaler: 

  • Hammershøi-lokalet har plads til 40 personer
  • Unico-lokalet har plads til 20 personer
  • Omaggio-lokalet har plads til 10 personer
  • Stella-lokalet har plads til 8 personer

Lokalerne er indrettet med det nyeste AV- og konferenceudstyr. I får ro til at koncentrere sig om dagens agenda, og mens I sidder behageligt i gode, danske designmøbler, bliver I forkælet med lækker forplejning, uanset om I er sultne efter en komplet gourmetfrokost eller lidt sødt og salt til kaffen.

Se billeder af Kählers mødelokaler
Nysgerrig for at se Kählers Villa Dinings mødelokaler?

Hvad siger andre gæster?
“Vi havde et rigtig godt seminar for 10 personer, og vi havde mødelokale og to grupperum til rådighed. Dvs., at vi havde de to øverste etager for os selv hele dagen. Stedet er super hyggeligt, betjeningen rigtig venlig, professionel og diskret, og maden er yderst lækker. Vi havde totalt arbejdsro og bevarede energien gennem hele dagen. Kan klart anbefales.”
Tine, Aarhus Universitet

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste forretningsarrangement? Send en mail til Aase Veronika Skov på e-mail: booking@designrestaurants.dk