Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 599 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag: 699 kr. 

Guldmenu

Guldmenu gældende fra d. 14. november – d. 10. december

Snacks
Charcuterie med lidt sprødt

Appetizer
Kalvehalebouillon med Karl Johan og marv

Forret
Pighvar med søde løg, kantareller og fed muslingesauce

Hovedret
Andebryst med bløde og sprøde jordskokker, trøffel og råsyltet rødkål samt andesauce med sennep

Dessert
Hindbær- og rosen-fromage med karamel og bløde kvæder

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.
Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 299 kr. 
Læs mere om Sølvmenuen.
Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.


Guldmenu gældende fra d. 12. december – d. 22. december

Snacks 
Charcuteri med lidt sprødt

Appetizer 
Nænsomt tilberedt helleflynder med bakskulds-bouillon

Forret 
Kammuslinger med brændte enokisvampe og luftig røgeost-sauce

Hovedret 
Kalvemørbrad med græskar og syltede Karl Johaner, sorte trompethatte og morkler. Hertil Kähler Villa Dinings kartoffelmos gratineret med vesterhavsost

Dessert 
Æbler, jordskokker og “ris a la mande” med kirsebær og masser af vanilje