Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 599 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag: 699 kr. 

Guldmenu

Guldmenu gældende fra d. 20. marts til d. 15. april

Snacks
Mandelkiks med tørrede urter og friskost
Ris-chips med søl og muslingecreme
Tatar i syltet kinaradise/kålrabi

Appetizer
Sprængt kalvetunge med tørrede løg-”chips”, sennepscreme, syltede sennepskorn og blomsterkarse

Forret
Syltet torsk med miso og svampebouillon, ramsløg fra Risskov, ramsløgsolie og syltede Karl Johan-svampe fra sæsonen

Hovedret
Glaseret oksebryst med hø-bagte gulerødder, gulerodspuré med røg, timian-oksesky og brøndkarse.
Hertil Kähler Villa Dinings kartoffel-puré med Munkebøg

Dessert
Panna cotta på økologiske hvedekerner med citroncreme, jordskokke-iscreme, sprøde jordskokker og hvedekerner, citron-timian-olie og citronmelisse

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.
Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 299 kr. 
Læs mere om Sølvmenuen.
Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.