Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 599 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 699 kr. 

Guldmenu

Guldmenu gældende fra d. 16. oktober – d. 11. november

Snacks:

  • Rischips med svampe og søsaltet støv med estragon mayonaise
  • Røget krondyrkølle
  • Gravad kulmule

Appetizer:
Torskesalat med creme fraiche, kapers, dild og jordskokkechips

Forret:
Variation af græskar med røget dansk gris, tørrede tranebær, græskarkerner og friséesalat

Hovedret:
Rosastegt andebryst med rosenkål, selleripure og bagte skalotteløg. Hertil Kähler Villa Dinings kartoffelrösti

Dessert:
Villa Dinings muldvarpeskud med vanilje, mørk chokolade og svesker

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.

Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 299 kr. 

Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.