Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 649 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 699 kr. 

Guldmenu

Menuen er gældende fra d. 6. januar – d. 1. februar 2020

Bobler
Når du ankommer, byder vi dig velkommen med et perlende glas bobler ved bordet

Snacks
Snacks & charcuterie

Appetizer
Kammusling og skærising med yuzu-glaskål

Forret
Krydder-gravad laks med friske urter, ‘rævesovs’ og smørbagt surdejscrouton

Hovedret
Kalvemørbrad med sorte trompethatte, bagt løg- og svampeduxelles, selleripure og syltede brombær. Hertil krydrede kartofler med brunet smør og sauce med marv

Dessert
Sprøde jordskokker og is med oxideret æble samt saltet karamel 

Kaffe & sødt
Aftenen afsluttes som altid med aromatisk kaffe og lidt sødt

Avec
Du vælger frit mellem f.eks. cognac, rom eller bailys på vores velassorterede avec-vogn

Og så er der jo vin ad libitum
Sidst men absolut ikke mindst er der hvide, røde og dessertvine ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.

Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 349 kr. 

Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af Villa Dining-oplevelsen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.