Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 649 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 699 kr. 

Guldmenu

Menuen er gældende fra d. 4. marts – d. 30. marts 2019

Snacks
Charcuteri og snacks

Appetizer
Torsk med rimmet porre og syltet glaskål

Forret
Rimmet kammusling, brunet kærnemælkssauce og rogn

Hovedret
Braiserede grisekæber med svampepuré, confiterede svampe, sprøde rodfrugter, bitre urter og kartoffeltærte med sauce og tørrede bær

Dessert
Yoghurtfromage med sprøde æbler og jordskokke-is

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.

Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 349 kr. 

Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.


Guldmenuen er gældende fra d. 1. april – d. 20. april 2019 – med forbehold for ændringer:

Snacks
Charcuteri og snacks

Appetizer
Rå kalvemørbrad med estragoncreme og brøndkarse

Forret
Nænsomt tilberedt kulmule med “pocheret æg”, salturt og muslingeskum

Hovedret
Confiterede kyllingelår med ramsløg, broccoli og glaserede sorte trompethatte, serveret med villaens bearnaise og små kartofler med brunet smør og friske urter

Dessert
Sprøde rabarber med Ruby chokoladecreme og hibiscus-kys