Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 649 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 699 kr. 

Guldmenu

Menuen er gældende fra d. 7. januar – d. 2. februar 2019

Snacks
Charcuteri og sprødt

Appetizer
Hummerskum og rygeost med sprøde laksekroketter

Forret
Brændt pighvar med østers, løg og skummende pighvarsauce

Hovedret
Kalvemørbrad i svampeskorpe og broccoli med estragon-syltede perleløg og rosenkål. Hertil knuste kartofler og sauce med sort hvidløg

Dessert
Krydder-pocherede pære med karamel og engelsk lakrids samt is på flødeost og aromatiske urter

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.

Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 349 kr. 

Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.


Guldmenuen er gældende fra d. 4. februar – d. 2. marts 2019

Snacks
Charcuteri og sprødt

Appetizer
Kalvetatar med urteemulsion, østers og karse

Forret
Svampesuppe med enokisvampe og blæksprutte tilberedt i brunet smør

Hovedret
Perlehønebryst med græskarpuré, sprøde skorzonerrødder og bagte løg med svampeduxelles. Hertil kartoffeltærte og kraftig fjerkræsauce

Dessert
Citronfromage med fåreyoghurt, karamelliseret kvædekompot og yuzu-is