Restaurant – Menu

Guldmenuen byder på den fulde Villa Dining-oplevelse, hvor vi forkæler dig med snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

Guldmenu mandag til torsdag: 649 kr. 
Guldmenu fredag til lørdag (og helligdage): 699 kr. 

Guldmenu

Guldmenuen er gældende fra d. 29. oktober – d. 24. november 2018

Snacks:
Charcuteri og sprødt

Appetizer:
Tatar af okse med Karl Johan-creme og karse

Forret:
Cremet suppe på pighvar og muslinger med torsketerrine og syltet fennikel

Hovedret:
Rosastegt andebryst med jordskokker i flere varianter og fermenteret rødkål samt fyldig sauce med alt det bedste fra anden

Dessert:
”Muldvarpeskud” med is og fromage

Og så er der jo vin ad libitum
Til snack’en får du også en boblende aperitif og aftenens mange retter rundes af med kaffe, avec og sødt. Sidst men absolut ikke mindst er der vin ad libitum, når du får Guldmenuen. Skulle der være nogle gæster i selskabet, som ikke ønsker vin, tilbyder vi et udvalg af saft og specialøl.

50% rabat til børn på max 12 år.

Prøv også vores attraktive sølvmenu til blot 349 kr. 

Da friskhed og lokale råvarer er en stor del af oplevelsen her i Kähler-villaen, skal der tages forbehold for mindre ændringer.
Tilkøb af udvalg af Arla Unika oste med kompot og knækbrød · 110 kr.


Guldmenuen er gældende fra d. 26. november – d. 22. december 2018

Snacks
Charcuteri og sprødt

Appetizer
Torsk og søsalat med syltet fennikel

Forret
Jordskokkesuppe med lakse- og krabbekroketter samt syltede æbler

Hovedret
Oksesteg med sprød urtepanko, bagte løg, svampepuré samt trøffelsauce og knuste kartofler

Dessert
Villaens risalamande med kvæder, brændte mandler og varm kirsebærsauce med tonkabønner