Kom til kreativ julesøndag hos Kähler Villa Dining

Nyd en herlig julefrokost
Tag plads i bløde lammeskind og nyd en smagfuld julefrokost. Menuen er sammensat af Kählers kokke specielt til anledningen, og med i prisen hører et glas vin, en øl eller en vand.

Lav din egen juledekoration
Efter middagen forvandler vi den smukke Kähler-villa til et eventyrligt DIY-univers. Her kan du, under kyndig vejledning af blomsterdekoratør og restaurantchef Liselotte Møller, kreere din helt egen adventskrans eller juledekoration.

Alle materialer stiller vi til rådighed. Det gælder endda også det fine kalenderlys fra Kählers nye juleserie, som du kan vælge at bruge, og som har en værdi af 149,95 kr. Ønsker du at arbejde med nogle bestemte materialer, så medbring gerne disse hjemmefra. Vi slutter en julehyggelig dag af med søde julegodter, glögg, kaffe og te.

Shop med 20% rabat hos Kähler and friends
Med hjem får du en rabatkupon, som giver 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer i vores flagskibsbutik Kähler and friends i M.P. Bruuns Gade. Rabatkuponen gælder til og med mandag d. 31. december 2018. Det er den perfekte mulighed for at købe smukke design-julegaver med rabat i december!

Vi inviterer indenfor:
Søndag 25. november kl. 13.00-17.00 – Udsolgt
Søndag 2. december kl. 13.00-17.00 – Udsolgt
Søndag 9. december kl. 13.00-17.00 – Udsolgt

PRIS PR. PERSON INKL. MATERIALER OG EKSKL. GEBYR: 799 KR.

Vi glæder os til at se dig!