Få en uforglemmelig julefrokost

Kähler Villa Dinings restaurantkoncept er som skabt til julefrokoster! Du og dit selskab betaler en fast pris for en komplet gourmetoplevelse, der inkluderer både snacks, appetizer, aperitif, tre vidunderlige retter, vin ad libitum og kaffe med avec og sødt.

3 gode grunde til at vælge Kähler Villa Dining
Når du booker julefrokosten hos Kähler Villa Dining kan du og dit selskab være sikre på, at:

  1. I får en fantastisk julefrokost i Villaens hyggelige og julepyntede lokaler – en julefrokost som alle i selskabet garanteret vil tale om langt ind i 2019.
  2. I vil ikke komme til at overskride julefrokostbudgettet – for prisen er fast og alt er inklusiv.
  3. Der vil ikke opstå forvirring omkring, hvem der har bestilt hvad, for menuen er den samme for alle (medmindre vi selvfølgelig skal tage højde for madallergier eller ønsker til vegetarretter).

Bybussen kører jer ind til byen
Festen behøver ikke at slutte, når I forlader Kähler Villa Dining kl. 22.00. Hop på en blå regionalbus eller en gul bybus og bliv sat af helt inde i centrum af Aarhus, hvor I kan feste til den lyse morgen.

Det siger andre gæster
“Mit personale og jeg glæder os alle til at holde næste års julefrokost hos jer. Tusinde tak for en super god aften.” Anne Charlotte

”En 100% perfekt oplevelse. Maden var virkelig god og vinene ligeså. Betjeningen var i top og meget smilende.” Peter

“Fantastisk aften som sædvanligt. Det er så absolut min favorit restaurant. Maden er spændende, og der er altid overraskelser.” Kit

Book bord til Kähler Villa Dining